iTrajectum in het leveranciersoverzicht

iTrajectum is terug te vinden in het leveranciersoverzicht voor het Digitaal Stelsel Omgevingswet-Landelijke Voorziening. (DSO-LV) In dit overzicht worden alle beschikbare leveranciers weergegeven. Het aantal leveranciers hierin is zeer beperkt, slechts een aantal leveranciers is hier echt klaar voor. iTrajectum heeft aangetoond dat ons Easy bus platform probleemloos aansluit en functioneert conform de vereisten van het DSO-LV.

Digikoppeling leverancier

Alle huidige zaaksystemen en vergunningensystemen dienen te worden aangesloten op het digitale stelsel van de nieuwe omgevingswet. Wij hebben jarenlange ervaring met het ophalen, ontvangen van en wegschrijven naar VTH- en  zaaksystemen en een grote verscheidenheid aan (overheids)diensten. Bij het uitwisselen van berichten met het DSO zorgt een aansluiting conform het Digikoppeling protocol dat het berichtenverkeer veilig en betrouwbaar verloopt.

Dit vraagt in de praktijk om veel specifieke technische kennis en tijd om dit te realiseren. Voor het koppelen middels Digikoppeling is een geschikte ebMS-adapter vereist.

Deze ebMS-adapter is bij de meeste leveranciers, wederom een nieuw, los, te beheren component in uw applicatie landschap.
Veel organisaties merken dat dit onderdeel van het aansluittraject vaak erg complex, tijdrovend en een kostbaar is.
In het Easy bus platform is de benodigde oplossing volledig geïntegreerd, zodat uw organisatie op een efficiënte wijze snel voldoet aan alle vereisten. Ook voor de DSO benodigde overige koppelingen zijn al tal van bouwblokken en kant & klare oplossingen beschikbaar.

Zelf de lijst inzien?

Klik op de link en bekijk het leveranciersoverzicht: https://aandeslagmetdeomgevingswet.nl/ontwikkelaarsportaal/leveranciers-omgevingswet-software/.  

Meer lezen over Digitaal Stelsel Omgevingswet? Klik dan hier om het ons eerder geschreven artikel te bekijken.

Voor vragen, opmerkingen en/of samenwerkingen, komen wij graag met u in contact.