Vrijblijvend gesprek

Wij presenteren u graag de voordelen en mogelijkheden van Easy bus & NEXUS. Vraag nu geheel vrijblijvend een gesprek aan.

Gratis whitepaper

Ontdek hoe NEXUS structuur en overzicht brengt in uw applicatielandschap.  Download onze whitepaper ‘Head in the Clouds, Feet on the Ground!’

Nexus walkthrough

Bij iTrajectum vinden we dat systeemintegratie voor iedereen toegankelijk en inzichtelijk moet zijn. Vooral voor uw eigen organisatie en IT-afdeling. Vanuit deze gedachte hebben we Easy bus NEXUS ontwikkeld: een iPaaS waarmee u zelf aan de slag gaat. Dankzij 4 gebruiksvriendelijke omgevingen biedt NEXUS uw organisatie unieke mogelijkheden en inzichten. Zo houdt u zelf de controle over uw systemen, datastromen, wijzigingen en updates.

Maak kennis met de volgende omgevingen:

Nexus

NEXUS is een web based iPaaS die gewoon bereikbaar is via de browser op verschillende devices. Met two factor authentication (2FA) logt u als gebruiker eenvoudig in op het NEXUS-dashboard. Hier verschijnt een pop-up met keuzemenu waarmee u direct navigeert naar een van de 4 NEXUS-modules: Designer, Monitor, Settings en Statistics.

Elk van deze modules geeft unieke tools en inzichten in het applicatie- en integratielandschap van uw onderneming. Op een manier die begrijpelijk is en waarmee u veelal zelf aan de slag kunt.
Nexus Walkthrough Designer 1
Nexus Walkthrough Designer 2
Nexus Walkthrough Designer 3
Nexus Walkthrough Designer 4
Nexus Walkthrough Designer 5

Nexus voor Designers

Gebruik de browser based designer van NEXUS om alle gewenste processen te modelleren. Met drag & drop tekent u eenvoudig de flow van een proces. Zodoende brengt u functies met bijbehorende condities/loops snel in kaart. Daarnaast biedt de Designer uitgebreide ondersteuning, code formatting, code-validatie én slimme code prediction & info (Intellisense).

Met deze tools is het ook voor beginnende designers een zeer gebruiksvriendelijke omgeving en kan iedereen nuttige integratieprocessen ontwikkelen. Uiteraard zijn we de meer ervaren .NET designers niet vergeten; alle tools zijn aanwezig om de meest complexe uitdagingen te modelleren.
Nexus Walkthrough Monitor 1
Nexus Walkthrough Monitor 2
Nexus Walkthrough Monitor 3

Monitor

Naast het in kaart brengen van alle datastromen is het proces van monitoren minstens zo belangrijk. Gaat alles wel goed? Komen de berichten wel correct door of missen we (nog) bepaalde (klant)data? Met de uitgebreide monitoring en logging-functionaliteit van NEXUS bent u altijd op de hoogte, zelfs wanneer een ontwikkelaar van een afzonderlijke systeem hier destijds geen aandacht aan heeft besteed. Ieder proces en diens verloop is grafisch zichtbaar voor geautoriseerde beheerders.

Afhankelijk van de rechten zien beheerders de flow en het resultaat van bepaalde datastromen of (bij uitgebreide rechten) zelfs de data en instellingen in kwestie. Is een van de ketenpartners tijdelijk niet bereikbaar geweest? Vanuit de NEXUS-monitor kan een beheerder het verzoek/ proces opnieuw indienen.
Nexus Walkthrough Settings 1
Nexus Walkthrough Settings 2

Settings

Een integration platform (iPaaS) kent zeer veel instellingen. Welke URL’s luisteren we naar? Welke processen horen daarbij en welke gebruikers hebben toegang tot? Ga zo maar door. Met NEXUS hebben we het onderdeel instellingen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Door middel van een paar muisklikken kunt u ‘enterprise level-opties’ aan- en uitzetten.

Zo stelt u bijvoorbeeld eenvoudig in wie er toegang heeft tot het platform en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. Dankzij de ingebouwde beschermende maatregelen van NEXUS bepaalt u met enkele muisklikken de scope van toegang tot het platform. Beperk eenvoudig de toegang tot uw eigen netwerk en beveilig de omgeving met certificaten of tokens. Of stel een specifieke webpagina in om bepaalde services te bereiken.

Statistics

NEXUS toont ook uitgebreide statistieken over uw applicatielandschap. Erg nuttig om processen binnen uw organisatie te evalueren; voor technische, economische en andere doeleinden. Zo geeft het platform in één oogopslag antwoord op belangrijke vragen, zoals: welke processen draaien er allemaal, hoe vaak en welke zorgen voor de hoogste belasting?

Statistieken die stuk voor stuk waardevolle informatie verschaffen voor developers én het management van een organisatie. Met duidelijke, exporteerbare grafieken kunt u deze statistieken direct inzien of opnemen in rapportages.

Benieuwd wat NEXUS voor uw organisatie kan betekenen?

Neem gerust vrijblijvend contact op via: 085-8770566 info@iTrajectum.nl.