Over ons

De digitale uitdagingen waar ondernemingen voor staan, zijn vele malen complexer dan velen aanvankelijk dachten. De grote vraag is: hoe dragen wij bij aan duurzame systeemintegratie oplossingen? Steeds meer organisaties werken samen, wat er toe leidt dat systemen dat ook moeten doen. De IT heeft zich ontwikkeld van losstaande applicaties naar grootschalig geïntegreerde services en toepassingen die zowel lokaal, hybride, en in de cloud draaien.

De beheersing hiervan wordt voor IT een steeds complexere taak. In pogingen om aan de groei en nieuwe wensen te voldoen zijn er te vaak houtje-touwtje, aan elkaar geknoopte oplossingen bedacht, waarbij het wenselijke overzicht verloren gaat. Er ontstaan stugge IT-landschappen die de wendbaarheid van organisaties inperken.

Juist integreren zorgt voor een sterke basis. Het maakt bedrijfsprocessen inzichtelijk op functioneel, technisch en configuratieniveau. Met dat inzicht zijn wensen en verbeterpunten zichtbaar van waaruit gericht actie ondernomen kan worden. Data op een efficiëntie manier delen binnen een duurzaam IT-landschap, daar dragen wij met onze systeemintegratieoplossingen graag aan bij.

Want wij zijn ervan overtuigd dat een sterk IT-landschap de basis vormt van toekomstbestendige processen. Daarom bedenken wij integratieoplossingen die systemen zowel flexibel laten zijn, als inzichtelijk maken. Hierdoor ontstaat een duurzaam IT-landschap dat voorbereid is op verdere groei.

"Een sterk IT-landschap vormt de basis van toekomstbestendige processen. "

iTrajectum staat voor

Pragmatische meedenkers

Wij zijn pragmatische meedenkers in hart en nieren.

  • 100% 100%

%

Ondernemend

Wij dagen onszelf iedere dag uit om situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken en te zoeken naar mogelijkheden en efficiënte oplossingen.

Samenwerkers

Wij vinden het belangrijk om onze huidige samenwerkingen te optimaliseren en nieuwe aan te gaan. Wij geloven er in dat we samen tot het beste resultaat komen.

%

Wij komen bij organisaties kijken & luisteren, denken & ontwerpen. We bieden de nodige handen tijdens de bouw van een oplossing. Desgewenst beheren & onderhouden wij de implementaties.