Met NEXUS wordt maatwerk een standaardoplossing

Maatwerk… Als Independent Software Vendor (ISV) loopt u er vroeg of laat tegenaan dat de klant jullie SaaS-oplossing wil integreren met andere systemen binnen het IT-landschap of vraagt naar connectivity-mogelijkheden met specifieke wensen die daarbij horen. 

En dat kan een groot struikelblok vormen. Ook al gaat de klant graag met uw prachtige softwarepakket aan de slag, als software-integratie een duur en tijdrovend verhaal blijkt, kan dit een belemmering zijn om de afname rond te maken. Daar komt nog bij, mocht een klant instemmen met maatwerk (lees: extra kosten en tijdrovend), dat het maar de vraag is of u er überhaupt de tijd en middelen voor heeft. Bovendien kan maatwerk bij de klant ook bij jullie intern alleen maar afleiden van het hoofdproduct.

Ons NEXUS-platform biedt uitkomst. Of het nu gaat om het aansluiten van uw systeem op een bestaand CRM, ERP boekhoudpakket, database, clouddiensten, noem maar op; met onze eigen iPaaS-oplossing heeft u een oplossing voor alle connectivity issues.

Nexus kan worden afgenomen als geïntegreerde module bij uw softwarepakket, maar ook als centrale cloudoplossing voor al uw klanten. Welke vraag of wens uw klant ook heeft, met NEXUS wordt maatwerk een standaardoplossing.

Klantgerichtheid en ondersteuning op maat

Daarnaast bepaalt u zelf in hoeverre uw medewerkers betrokken zijn bij het uitvoeren, onderhouden en monitoren van de integraties. Met een gebruiksvriendelijke interface in combinatie met een training heeft u zelf de touwtjes in handen. Besteedt u het integratievraagstuk liever grotendeels uit, vanwege gebrek aan tijd en/of kennis? Ook dat is een optie. iTrajectum beheert indien gewenst het complete integratielandschap. 

En dankzij onze state-of-the-art iPaaS die gebruikmaakt van de nieuwste industrienormen, vergroot u indirect ook uw concurrentievoordeel. 

Uw succes is ons succes

Bij iTrajectum bouwen en ontwikkelen we al jaren onze eigen iPaaS die we onder licentie verkopen. Dankzij schaalbaarheid en flexibiliteit bedienen we een breed scala aan industrieën en marktsegmenten; van overheidsinstanties, stichtingen tot het mkb.

Omdat we zelf ook als ISV onafhankelijk opereren, kunnen we ons zonder belemmeringen specialiseren in datgene waar ons hart sneller van gaat kloppen: vlekkeloze systeemintegratie. Met diepgaande expertise en begrip van integratievraagstukken en -uitdagingen is uw organisatie klaar voor de toekomst. Zo heeft uw IT-omgeving altijd toegang tot de nieuwste trends en innovaties op het gebied van systeemintegratie, zonder noodzaak voor een eigen ontwikkelingsteam.

Wanneer u als ISV op zoek bent naar een connectivity-oplossing die naadloos aansluit bij specifieke klantbehoeften en zakelijke doelen, is samenwerking de juiste keuze. Als onafhankelijke integratiespecialist hebben we met onze nieuwste oplossing (NEXUS) een innovatieve iPaaS in de markt gezet. We zijn dus niet gebonden aan of afhankelijk van andere spelers in de Cloud.

Als ISV begrijpen we dat uw succes ook ons succes is. Daarom streven we naar een sterke klantrelatie en een solide samenwerking, zodat u de beste ondersteuning geniet. Zo zorgen we ervoor dat u het meeste uit uw investering haalt. En die investering is dankzij onze laagdrempelige, schaalbare licentiemodel beheersbaar. 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u als independent software vendor kunnen helpen uw integratiedoelen te bereiken. 

“Nadat wij NEXUS aan ons IT-landschap hebben toegevoegd, sluiten onze systemen veel beter op elkaar aan. Hierdoor zijn de handmatige handelingen met ruim 40% afgenomen.

Jaarlijks groeit ons bedrijf en gelukkig groeit NEXUS probleemloos met ons mee.”

Nieuwsgierig naar wat NEXUS voor u kan betekenen?

Neem gerust vrijblijvend contact op via: 085-8770566 info@iTrajectum.nl.