E-facturatie voor uw webshop met de Easy bus ESB

door | jan 9, 2019 | Nieuws | 0 Reacties

Tegenwoordig heeft u, uw eigen financiële administratie binnen een paar minuten mobiel geregeld via elektronisch berichtenverkeer. In het bedrijfsleven zijn wat digitalisering betreft nog wel wat stappen te nemen. Vaak hebben organisaties nog grote administratieve afdelingen en geen realtime inzicht in de financiën. Dat is onnodig in deze tijd. Met de combinatie van het Easy bus ESB platform en de koppeling met e-facturatie verlopen niet alleen uw IT processen gestructureerd, maar ook uw financiële administratie. Oftewel: daadwerkelijk inzicht verkrijgen in bedrijfsprocessen met een nauwkeurigere en betrouwbare administratie.

Stel u heeft bijvoorbeeld een webshop, dan kunt u de processen met deze combinatie veel efficiënter elektronisch inrichten. De Easy bus helpt u om op een laagdrempelige manier koppelingen te realiseren tussen uw bestaande systemen en die van uw leveranciers. De extra koppeling met e-facturatie zorgt ervoor dat verkopen automatisch aan de klant gefactureerd worden, dat de bestellingen naar leveranciers van de producten automatisch verstuurd worden en de producten naar de klant worden gestuurd.

Met e-factureren is een factuur een gestructureerd digitaal bestand dat elektronisch binnenkomt en automatisch wordt verwerkt in (boekhouding)systemen. Als de factuur binnenkomt, en in uw administratie is verwerkt, kan Easy bus andere systemen aansturen zodat zijn de systemen zo ingesteld dat de bestelling de deur uitgaat. Administratief handwerk is dus niet langer nodig. Een e-factuur is tot wel 80% sneller geboekt dan een papieren of pdf-factuur. Al met al bespaart u dus op personeelskosten, papierverbruik en bovendien tijd door snelle en foutloze verwerking.

Bij iTrajectum denken wij pragmatisch met organisaties mee. Bovendien werken wij graag samen. Naast het koppelen van data en systemen met ons Easy bus platform, zoeken wij ook altijd naar partnerships die uw organisatie en onze producten versterken. Zodoende zijn wij een samenwerking aangegaan met dé specialist op gebied van e-facturen: eVerbinding. Waarom het wiel opnieuw uitvinden, als we met de sterkste samenwerkingen veel sneller verder komen? En waarom kiezen voor handmatige verwerking, als het elektronisch nauwkeuriger en goedkoper kan?

 

Wilt u meer weten over e-facturatie?
Of wilt u dat wij ook met uw organisatie meedenken? Bel naar: 030 666 25 17.