De autotechnologie blijft door ontwikkelen maar kan de auto-industrie dit aan?

Veel autobedrijven zijn tevreden met de werkwijze waarop hun huidige systemen alle data verwerken. Bijna iedereen binnen een bedrijf heeft wel een aantal verantwoordelijkheden om gegevens via een computer, tablet en zelfs via de telefoon te verwerken. Denk hierbij aan het verwerken van gegevens in systemen voor: Nieuwe klanten aan te maken, e-mails, facturatie, gegevens met andere locaties delen, gegevens verwerken volgens de AVG normen, leveranciers op de hoogte te brengen, klantafspraken maken etc.

Zie hieronder een afbeelding als voorbeeld. Aan de linker zijde is te zien hoe veel systemen nu nog aan elkaar zijn gekoppeld. Rechts zoals Easy bus uw systeem overzichtelijk en efficiënter maakt. Veel bedrijven hebben toch nog een angst om door te groeien. Denk aan alle andere systemen die hieraan vast gekoppeld zitten. Waar laat je die? Kunnen die wel met elkaar communiceren? Krijg je alle data op de zelfde wijze binnen zoals je verwacht? Ja dat kan en wij kunnen dit zonder problemen doorvoeren!

 

voorbeeld links een veel gebruikte optie, rechts oplossing met Easybus

Mee groeien of stilstaan?

De afgelopen jaren zijn auto’s sneller, efficiënter, veiliger, en zuiniger dan ooit geworden. Want stilstand is achteruitgang, dus daarom blijven wij door ontwikkelen. Maar door de toenemende ontwikkelingen vraagt dit om meer administratie en extra handelingen. Zo wordt er steeds meer informatie naar interne en externe collega’s en/of bedrijven gestuurd en neemt de werkdruk toe. Hierdoor is er meer tijd en/of personeel nodig om alle administratie en verwerking van gegevens uit te voeren. Vanuit dat oogpunt zijn er twee opties: dezelfde werkwijze behouden of door ontwikkelen!

 Tegenwoordig bestaan er auto’s die zelf een veilige afstand behouden, afremmen, zelf rijden, zonder extra hulp kunnen inparkeren en volledig elektrisch rijden. Alles schiet in grote stappen vooruit. Veel bedrijven in de automotive-industrie blijven nog steeds extra mensen inhuren om handmatig gegevens te verwerken. Dit zijn vaak keuzes die worden gemaakt omdat er geen of te weinig kennis is van de huidige mogelijkheden. Easy bus biedt hier een perfecte oplossing voor! Zoals hieronder zie je de pijlen alle kanten op gaan. Nieuwe klantgegevens komen via de Easy bus binnen en worden automatisch toegevoegd aan alle de vooraf ingestelde systemen, ongeacht welk technisch-dialect dit systeem spreekt of waar deze staat.

 

Automotive it

Van oud naar nieuw! IT-oplossing in de automotive-sector

Nieuwe systemen kunnen binnen een bedrijf veel problemen veroorzaken. Verwerking van data kan verloren gaan, systemen kunnen tijdelijk buiten gebruik zijn of niet meer de gewenste data in andere systemen doorvoeren. Met Easy bus is dit verleden tijd! Onze Easy bus platform t groeit mee met uw bedrijf. Hieronder een aantal voordelen op een rij.

 Bestaande programma’s en koppelingen
Blijven in gebruik en altijd uit te breiden zonder grote investeringen.

 Nieuwe programma’s en koppelingen
Kunnen zonder hoge kosten worden toegevoegd en groeit mee met uw bedrijf.

 Geautomatiseerd
Door aanvragen en afhandelingen geautomatiseerd te laten verlopen, scheelt dit aanzienlijk in de dagelijkse handelingen die alle administratieve taken met zich mee brengen. Bovendien is de kwaliteit hoger en worden typfouten niet meer gemaakt.

 Kennis
Met de Easy bus haal je meer dan 20 jaar integratiekennis binnen. Zelfs overheidsinstanties kiezen voor Easy bus.

 Doorlooptijd
Met de Easy bus ontwikkel je snel. Afhankelijk van de complexiteit bieden wij de mogelijkheid om in enkele weken al een platform voor u uit te rollen!

  Betrouwbaarheid
Easy bus platform is gebouwd om rekening te houden met alle bedrijfsprocessen, certificaten, groei en wensen. Daarnaast biedt Easy bus een duidelijk overzicht van alle processen en eventuele fouten en zorgt ervoor dat alle data nooit meer verloren kan gaan.

 Toekomstbestendig
Easy bus is zo gemaakt dat uitbreidingen vandaag of morgen, altijd naadloos op elkaar kunnen aansluiten.

 Kostenbesparend
Met het gebruiken van Easy bus is het binnenkomen, verwerken en ontvangen van uw data veiliger, sneller en efficiënter. Daarnaast zullen de huidige verwerkingen eenvoudiger verlopen en hierdoor de hoeveelheid aan eerder benodigde handelingen afnemen. Geen grote investeringen nodig, iedere koppeling is met een overzichtelijk budget snel te realiseren. (men is vaak bang dat ‘alles’ ineens op de schop moet) Dat zijn vaak onmogelijke projecten, maar dat is met Easy bus verleden tijd. Met Easy bus is het mogelijk om dit in verschillende fases snel te realiseren.

 Verplaatsbaar
De Easy bus is niet afhankelijk van een specifiek hostingplatform/partij. Het platform kan in de Cloud, of ergens intern on-premise staan.

 Schaalbaar
Lage instapkosten, groeit mee met behoefte van uw bedrijf. De Easy bus is voorbereid op intensiever gebruik en meer aansluitingen van bijvoorbeeld nieuwe API’s en/of systemen.

 

automotive

Wacht niet tot het te laat is!

U heeft de keuze om te wachten tot er steeds meer bedrijfsprocessen en verwerkingsprocessen bij komen, voordat u over doorgroeien na gaat denken. Maar het is verstandig om dit voor te zijn. Door gebruik te maken van Easy bus platform zult u toekomstige problemen vermijden en voor altijd voor blijven!

 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met iTrajectum.

Telefoon: 030-666 2517