ESB Enterprise Service Bus

ESB Enterprise service bus maakt het binnenkomen, verwerken en ontvangen van uw data veiliger, sneller en efficiënter. Daarnaast zullen de bedrijfsprocessen sneller verlopen en de hoeveelheid benodigde handelingen afnemen. Hierdoor zullen uw huidige kosten dalen en een stijging in de uitvoering en kwaliteit van uw werkzaamheden plaatsvinden.

ESB enterprise service bus

ESB kosten

ESB kosten bepalen is van veel factoren afhankelijk. Vandaag de dag denken veel organisaties nog steeds dat het kiezen voor een ESB erg prijzig is. Dit is verleden tijd met behulp van het door iTrajectum gecreëerde ESB Enterprise Service bus platform, genaamd: Easy bus. Er is voor iedereen een passende en betaalbare oplossing. Ontdek hieronder op welke wijze een ESB mogelijk is.

 

 

ESB Mogelijkheden

On-premises , Cloud of hybride, het klinkt misschien niet voor iedereen bekend. Maar de mogelijkheden lichten wij hieronder graag toe.

• Als eerst on-premises, hierbij staat de ESB bij u intern op locatie binnen uw eigen IT-infrastructuur. Uiteraard is het hierdoor mogelijk om ook zonder internet de ESB te benaderen. Uw organisatie heeft geen last meer van verstoringen, onderhoud of wijzigingen bij externe partijen en heeft maximale controle over de data .

• Systeem integratie in de Cloud is grofweg samen te vatten als het via een netwerk (meestal internet) beschikbaar stellen van virtuele hardware, software, opslag diensten en/of gegeven.

Easy bus laat zich eenvoudig installeren in uw eigen omgeving, die bij uw bestaande provider of ook in de grote Cloud omgevingen als Azure, AWS, Google Cloud, IBM en anderen. Indien nodig is deze te verplaatsen tussen deze locaties. Ten opzichte van on-premises, kunt u de systemen niet meer benaderen als uw internet weg valt. Hiervoor is hybride een prachtige combinatie van on-premises en Cloud.

• Het starten met een hybride omgeving (dus zowel lokaal als in de Cloud) kan helpen de kloof tussen internet IT-afdelingen en Cloud leveranciers te overbruggen.

Ook hebben wij voor meer informatie een WIKI pagina. Klik Hier om daar meer te lezen. Wilt u voor meer informatie onze whitepaper downloaden? Klik dan hier!