software factory

Eenvoudig en snel integratie oplossingen ontwerpen en bouwen

Easy bus is het verlengstuk van de betrouwbare omgeving van Visual Studio en Microsoft BizTalk Server. De grafische interface maakt easy bus eenvoudig in het gebruik. “Drag & drop” en het doorlopen van wizards maakt easy bus toegankelijk voor eigen werknemers en betrokken consultants. Wanneer een nieuw project wordt opgestart genereert easy bus compleet met alle instellingen en componenten een direct functionerende oplossing. Dit maakt dat alleen de business logica op functioneel niveau nog ingevoerd hoeft te worden.

De meeste code wordt door easy bus gegenereerd en de meeste benodigdheden zijn als gestandaardiseerde bouwblokken aanwezig. Deze standaardisatie zorgt ervoor dat componenten van verschillende programmeurs of externe leveranciers naadloos op elkaar aansluiten. De multimapper maakt het creëren van complexe transformaties (mappings) erg gemakkelijk. Traditioneel zijn transformaties (mappings) tussen berichten weinig flexibel en vaak erg complex. Het kost veel tijd de juiste invoer te krijgen, alle benodigde instellingen goed te doen en het gewenste resultaat te realiseren. Easy bus zorgt ervoor dat mappings eenvoudig opgesplitst kunnen worden in bouwblokken, welke uitgebreid of vervangen kunnen worden, maar nooit in code vast zit.

De bouwblokken kunnen eenvoudig door “drag&drop” uit diverse bronnen worden samengesteld. Functionaliteit wordt hiermee bericht onafhankelijk en programmeurs zijn hierdoor weinig tijd kwijt aan ‘plumbing’. Dit zorgt ervoor dat de focus ligt op domein specifieke kennis, welke belangrijk is voor de daadwerkelijke business in plaats van de techniek.