01 dec 2017

In de whitepaper wordt de regelgeving van de AVG besproken. Er wordt ingegaan op de technische realisatie waar aan voldoen moet worden met betrekking tot de privacy van persoonsgegevens in combinatie met een Enterprise Service Bus architectuur.  Tevens wordt aangeduid welke organisatorische maatregelen gemakkelijk getroffen kunnen worden door de technische implementatie die tot stand is gekomen met de ESB oplossing. 

whitepaper

KLIK HIER OM DE WHITEPAPER TE DOWNLOADEN

26 apr 2017

In de whitepaper wordt de systeemintegratie evolutie tot aan de Enterprise Service Bus architectuur omschreven. De whitepaper geeft inzicht in wat een ESB architectuur inhoudt en omvat. Tevens wordt antwoord gegeven op veel voorkomende vraagstukken zoals het realiseren van een (cloud) ESB platform, de meerwaarde van een Enterprise Service Bus, open source versus closed source en de kosten voor een ESB platform.

whitepaper

KLIK HIER OM DE WHITEPAPER TE DOWNLOADEN

26 okt 2016

Vervoersbedrijven leveren hun reisinformatiedata in verschillende formaten aan bij 9292: bijvoorbeeld in de Nederlandse standaard koppelvlak 1, de internationale standaard GTFS of soms zelfs als excelsheet. Programmeurs hebben er hun handen vol aan om die data zo te bewerken dat uit het geheel betrouwbare reisadviezen rollen. Maar easy bus van itrajectum gaat het ze een stuk makkelijker maken.

 


voorblad_reiswijzer

LEES HIER HET VOLLEDIGE ARTIKEL VAN 9292